Ingrijirea Casei

In magazinele LillaPois vei putea gasi produsele cele mai simple si des intalnite in curatenia si ingrijirea casei, precum detergenti sau produse de igienziare, dar, de asemenea - produse speciale sau nisate.

Ofera produse de calitate care curata si dezinfecteaza fara clor, avand tripla actiune: virucida, fungicida si bactericida.  

Este un producator german de frunte in domeniul produselor de uz casnic inovatoare, un lider in categoria de vopsele pentru tesaturi,  inalbire, pentru indepartarea petelor, produse de curatare si igiena pentru casa. Acest brand are peste 135 de ani de experienta in domeniul studierii si producerii acestor tip de produse inovatoare, apreciate de milioane de clienti din multe tari europene. Toate produsele sunt elaborate in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate. Produsele vedeta ale acestui brand sunt: spray anticalcar, pliculet inalbitor, spray pete, solutie curatare masina de spalat.

Diferenta este determinata de caracteristicile acestor produse: fara substante daunatoare: bor, clor sau fosfati, calitate premium class, substante active, productie la standarde germane.

Servetele pentru captarea culorilor. Aceste produse evita transferul de culori accidentale, avand o absorbtie marita.

Detergent superior cu lanolina si silicon functional impotriva umiditatii, evitand umflarea parchetului. Hidrateaza pardoselile din lemn.

Stiati ca Scotch-Brite™ a lansat primul burte de vase cu caneluri laterale, cunoscut si sub denumirea “protectie unghii”? In prezent, este buretele preferat al gospodinelor din Romania. Sau stiai ca Scotch-Brite™ a creat inca din 1965 buretele pentru suprafete delicate? Suprafete precum: ceramica, tigaile teflonate, sticla sau inoxul necesita o ingrijire speciala.  Alege informat si ai grija de vesela ta speciala!

Gama Scotch-Brite™ ofera solutii pentru curatenie adaptate oricarui tip de suprafata, fie ca vorbim de bucatarie, baie, geamuri sau podele. Orice produs alegi, rezultatul va fi mereu acelasi: mai putin efort facand curatenie, mai mult timp pentru ceea ce conteaza cu adevarat.