Despre Lillapois

LillaPois este o drogherie specializata in produse de parfumerie, machiaj, ingrijire si igiena personala, curatenia si intretinerea casei.

Ne diferentiem printr-o gama larga si variata de produse caracterizate prin calitate si pret avantajos, atmosfera primitoare, personal specializat si orientat spre nevoile tale.

Gama noastra este actualizata conform ultimelor tendinte din moda si ultimelor inovatii in tehnologia frumusetii. In cadrul magazinelor, poti sa beneficiezi de Make-up Bar si de o dermoanaliza gratuita.

Fii pregatita sa descoperi un concept inovator de magazine specializate in machiaj, parfumerie, ingrijire personala si ingrijirea casei!  In magazinul LillaPois esti intampinat cu o atmosfera primitoare, intr-un decor original, care iti ofera o experienta placuta la cumparaturi.

Totul a fost gandit pentru tine, femeia moderna, care se simte bine in pielea ei si care este preocupata de un stil de viata sanatos.

LillaPois este o marca care face parte din Auchan Retail Romania.

Proiectul LillaPois a luat fiinta in Italia, in 2014, iar in prezent exista o retea de 65 de magazine. Succesul de care s-a bucurat acest proiect a condus la extinderea lui in Rusia si acum in Romania.

 “Frumusetea nu este un lux”